"> Позив организаторима манифестација и фестивала у области културе | Завод за проучавање културног развитка

Позив организаторима манифестација и фестивала у области културе

Завод за проучавање културног развитка реализује пројекат о манифестацијама и фестивалима у области културе. Циљ је креирање електронске базе података, која ће бити постављена на Wеб презентацији Министарства културе.

У прилогу се налазе заједничко писмо Министарства и Завода и две верзије формулара – ћирилична и латинична, па можете да одаберете коју желите да попуните.

Веома нам је битно да приликом попуњавања формулара водите рачуна о следећим напоменама:

1. потребно је да нам доставите податке само о манифестацијама / фестивалима чији сте главни организатор,
2. уколико сте главни организатор више од једне манифестације / фестивала, за сваку треба да попуните засебан формулар,
3. пре попуњавња, формулар из attachmenta овог мејла најпре сачувајте на хард диску свог рачунара,
4. након попуњавања, сачувајте промене, а затим нам попуњени упитник пошаљите као attachment на адресу agenda.festivala@gmail.com ,
5. уколико нам достављате формуларе и фотографије за више од једне манифестације / фестивала, потребно је да се називи фајлова (и формулара и фотографија) јасно разликују.

За потребе пројекта, креирали смо gmail.com налог, зато што наш корпоративни Inbox има ограничен капацитет, а очекујемо да нам пристигне велики број фотографија са више стотина адреса на које шаљемо овај позив.

Свесни смо да није свима неопходно овако детаљно упутство, као и да ће неким колегама бити потребне и додатне информације, па Вас молимо за разумевање и позивамо да нам се јавите уколико имате било каква питања и дилеме.

Контакт особе:
Биљана Јокић и Маријана Миланков
biljana.jokic@zaprokul.org.rs
marijana.milankov@zaprokul.org.rs
011.2637.216, 2637.565