"> ОДЛAГАЊЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ „Нове могућности коришћења културног наслеђа у креативној економији“ | Завод за проучавање културног развитка

ОДЛAГАЊЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ „Нове могућности коришћења културног наслеђа у креативној економији“

Због немогућности људи из целе Србије да присуствују конференцији и радионици „Нове могућности коришћења културног наслеђа у креативној економији“, услед страшних непогода које су погодиле нашу замљу, Завод за проучавање културног развитка одлаже до даљњег конференцију намењену обележавању 21. маја, Међународног дана културне разноликости.

О накнадном датуму одржавања ове конференције, посвећене креативном изразу у очувању културне баштине и културним индустријама, бићете благовремено обавештени.

Користимо ову прилику да апелујемо још једном на упућивање помоћи за све грађане који су на било који начин угрозени поплавама. Помоћ у виду хране за бебе, пелена, хране у конзервама, средства за хигијену и дезинфекцију, можете доставити у Народни музеј Београд данас од 12 до 20 сати.

Такође, можете помоћи слањем СМС порука на број 1003 (цена поруке 100 динара). Уплата хуманитарне помоћи жртвама поплаве у Србији могућа је и путем ПаyПал-а из 193 земље и региона. Рачун припада дипломатском представништву Србије у Бриселу одакле се новац директно пребацује на рачун Владе Републике Србије намењен помоћи угроженима од поплава.

Хвала свима на разумевању и хуманости!