"> Институт за позориште, филм, радио и телевизију доделио захвалницу Заводу за проучавање културног развитка | Завод за проучавање културног развитка

Институт за позориште, филм, радио и телевизију доделио захвалницу Заводу за проучавање културног развитка

Поводом обележавања јубилеја 30 година од оснивања Института за позориште, филм, радио и телевизију, Факултета драмских уметности, деканат и директорка Института ФДУ доделили су Заводу за проучавање културног развитка захвалницу за успешну сарадњу и изузетан допринос раду Института. Захвалницу је директору Завода Вуку Вукићевићу уручила директорка Института Милена Драгићевић Шешић, на свечаној церемонији у завршном делу програма Међународне конференције Нови хоризонти културе, уметности и медија у дигиталном окружењу.

                                     С лева на десно: проф. Милена Драгићевић Шешић, др Вук Вукићевић (Фото Завод)

                                                                 Захвалница (Фото Завод)

Завод за проучавање културног развитка био је један од партнера у организацији ове међународне конференције. Др Вук Вукићевић, модерирао је сесијом Медији – нови изазови, др Владимир Коларић сесијом Уметнички текст и трансмедијално приповедање, a сесијом Изазови културне политике и менаџмента др Слободан Мрђа, у оквиру које су своја излагања имали истраживачи: др Ана Стојановић, Богдана Опачић и Бојана Субашић.

                                     (Фото Завод)